Petre Nanu refuză să mai lucreze cu Ion Ișfan

NanuConsilierul județean Petre Nanu, inspector școlar general adjunct al ISJ Gorj, a anunțat că va părăsi funcția de conducere din învățământ și nu își va depune dosarul pentru concursul organizat de Ministerul Educației pentru această funcție. Din câte se pare, această decizie a fost luată ca urmare a unei colaborări dificile cu Ion Ișfan, inspectorul școlar general.

Petre Nanu, actualul inspector adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj, a anunţat în această săptămână că nu va mai lucra alături de Ion Işfan. Nanu spune că nu îşi va depune dosarul pentru concursul de ocupare a postului de inspector adjunct, invocând motive personale. Acesta a fost însă foarte rezervat în declaraţii. „Din motive personale, nu îmi voi depune dosarul pentru postul de inspector general adjunct. Sunt motive personale şi nu le comentez. Deocamdată mă voi întoarce la catedră”, a declarat Petrică Nanu.

Acesta a fost numit în funcţie pe vremea când era consilier judeţean PPDD, în urma unei negocieri cu PSD, prin care s-a format majoritatea în CJ Gorj. În momentul de faţă Petre Nanu este consilier judeţean PSD, însă a fost dat în judecată de PPDD după ce a schimbat partidul. Termenul limită de înscriere la concurs pentru postul de inspector general adjunct este 5 aprilie, însă până în prezent nu a fost depus niciun dosar. Interesant că Ion Ișfan pierde al doilea adjunct în mandatul său, profesorul Marius Badea a ocupat această funcție între 2012 și 2014, iar înaintea acestora Marius Buzera și Gabriela Angheloiu au refuzat colaborarea pentru aceeași funcție.

Ion Ișfan este inspector școlar general plin din 1 septembrie 2012.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.