Concurs de Titularizare în Gorj fără miză

 

 

Elevi Asalt

Profesorii din  Gorj se vor lupta anul acesta pentru 23 de posturi titularizabile. Se aşteaptă o concurenţă foarte mare pe aceste posturi doar din perspectiva suplinitorilor care speră să obțină posturi pe un an mai atrăgătoare.

Profesorii gorjeni care vor să susţină vara aceasta examenul de titlurizare trebuie să depună, în perioada 11-19 mai, cererile de înscriere la Colegiul Tehnic Nr.2 din Târgu Jiu. Pe data de 26 mai 2015 se vor afişa listele candidatilor înscrişi şi a graficului privind susţinerea probelor practice/orale şi a inspecţiilor speciale la clasă. Inspecţiile speciale la clasă sau probele practice/orale sunt programate pentru perioada 27 mai-26 iunie 2015, iar examenul scris de Titularizare va avea loc pe 15 iulie 2015.

Pentru posturile scoase la titularizare anul acesta, oferta este extrem de slabă şi taie din start elanul cadrelor didactice. Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj, a declarat pentru Pandurul, că sunt 9 la Arte, 3 posturi de educatori, unul la Informatică, unul pe Engleză, unul pe Matematică, 2 posturi învăţământ special, două posturi în cadrul Centrului Judeţean de Asistenţă Educaţională, un post fizică-chimie, un post farmacie posticeal, un post mecanică şi un post educaţie fizică şi sport. Unele din locurile scoase la concurs sunt la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu”, Polovragi, Negomir, Padeş, etc. După concursul naţional din 15 iulie, care trebuie promovat obligatoriu cu nota 7, va urma repartizarea candidaţilor admişi, iar la începutul lunii septembrie va exista un concurs judeţean, dar care se va adresa exclusiv suplinitorilor. Obţinerea notei 7 la titularizare nu garantează şi obţinerea postului vizat de un profesor într-o şcoală, dacă pe acest post candidează mai multe persoane. Repartizarea pe post se face în ordinea descrescătoare a mediilor, în consecinţă este titularizat cel cu nota cea mai mare”, a
 spus Georgeta Popescu.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s