Fără șomaj tehnic în CEO

 

ProtesteAngajaţii Complexului Energetic Oltenia nu vor mai intra în şomaj tehnic. Şeful Diviziei Miniere din cadrul CEO, Daniel Antonie, a declarat că măsura nu se va mai aplica, pentru că termocentralele au nevoie de refacerea stocului de cărbune.

Şomajul tehnic era programat pentru zece zile, începând cu data de 25 mai. „Era programată ultima săptămână din luna mai şi prima săptămână din luna iunie să intrăm în şomaj tehnic cu carierele din Motru, Husnicioara şi Peşteana, dar nu se mai intră. O să lucrăm la flux continuu, pentru că este nevoie de refacerea stocurilor de cărbune la termocentrale”, a precizat directorul Daniel Antonie.

În paralel, Divizia Minieră livrează cărbune şi către Regia de Activităţi Nucleare şi Apă Grea, plata făcându-se în avans. „Noi avem contract cu RAAN-ul în acest moment de 30.000 de tone cu plata în avans şi îl onorăm. La ora actuală avem 400.000 de cărbune în termocentrale şi 600.000 la partea minieră, doar că trebuie să refacem stocurile pentru termocentrale. Nu intră nici TESA în şomaj”, a  mai precizat Antonie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.