Se schimbă garda la PSD Gorj

 

Suursa Facebook
Suursa Facebook

Ion Călinoiu şi-a anunţat retragerea de la conducerea PSD  Gorj începând de anul viitor.  Florin Cârciumaru va renunţa la şefia partidului. Călinoiu pleacă oficial de la cârma partidului, dar va coordona   activitatea din postura de consultant. Din noua echipă de conducere vor face parte Ciprian Florescu, Aurel Popescu, Claudiu Manta, Adrian Tudor, Cosmin Pigui ș.a.

Ion Călinoiu se va retrage atât din fruntea PSD Gorj, cât şi funcţia de vicepreşedinte de la nivel naţional. Călinoiu şi Cârciumaru vor lăsa locul tinerilor. Ion Călinoiu spune că va oferi consultanţă viitoarei echipe de conducere a PSD Gorj. „E firesc să lăsăm locul altora. Am spus foarte clar că, din anul 2016, pentru conducerea partidului trebuie să găsim o formulă, aşa cum a fost tandemul Călinoiu-Cârciumaru, un tandem reuşit. De fapt, avem obligaţia, prin experienţa câştigată, să găsim o formulă de viitor. Eu zic că la nivelul Organizaţiei Judeţene se va găsi o formulă foarte bună, care să funcţioneze ca şi tandemul menţionat. Eu voi rămâne în PSD, ca şi consultant, voi ajuta viitoarea echipă, aşa cum şi pe mine m-au ajutat alţii”, a declarat Ion Călinoiu. Şeful judeţului nu a precizat, însă intenţiile sale pentru Consiliul Judeţean. „În ceea ce priveşte candidaturile pe cale administrativă, nu pot să declar acum unde mă voi duce sau dacă mă voi duce undeva. Organizaţia Judeţeană se aşteaptă la o atitudine de mobilizare în continuare a liderilor acesteia. Noi trebuie să ne ducem până la capăt mandatul şi să prezentăm responsabilităţile pe care ni le-am asumat, iar după asta se face lista de candidaţi care vine de la fiecare organizaţie în parte şi printr-un sondaj se stabilesc şi candidaturile viitoare”, a precizat Ion Călinoiu.

Pe surse, favoriții sunt Ciprian Florescu, Aurel Popescu, Claudiu Manta, Adrian Tudor, Cosmin Pigui, Tiberiu Tătaru ș.a.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.