Abuz incalificabil al lui Călinoiu, Cârciumaru, Ciurel și David la Pandurii

Pandurii nouAșa cum a anticipat săptămânalul ASALT, Eugen Pârvulescu nu s-a făcut vinovat de nimic la Pandurii doar că politrucii pesediști din fruntea clubului Pandurii l-au vrut afară din club. Acuzația de blat nu a stat în picioare iar dacă s-ar fi confirmat, Pandurii ar fi fost retrogradată în Liga 2.

Ion Călinoiu, zis Costreie printre suporteri datorită profesiei și lipsei de pricepere în managementul fotbalului dar acţionar la CS Pandurii prin prisma funcţiei de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, a dat asigurări că Eugen Pîrvulescu, suspendat de la conducerea clubului, nu va mai reveni la echipă. Acesta susţine că acţionarii nu l-au acuzat pe Pîrvulescu de blat, ci de o atmosferă proastă în vestiar şi de lipsa de rezultate. Vârsta liderului PSD Gorj îl face să uite că l-a acuzat pe Eugen Pârvulescu de blat.

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, a anunțat că Eugen Pîrvulescu nu va mai reveni la Pandurii. „Pîrvulescu nu va mai reveni la Pandurii! Aia vă spun eu! Faptul că acolo stau lucrurile aşa şi n-a fost vinovat de blat e altceva, dar haosul pe care l-a generat în cadrul clubului ne face să nu mai avem niciodată relaţii de colaborare cu Pîrvulescu“, a declarat Ion Călinoiu.

Călinoiu recunoaşte  că datorită competenței deosebite, a schimbat ogorul cu ditamai scaunul de președinte al Consiliului Județean,  a vrut să-l dea afară pe Pîrvulescu şi nu a ştiut cum şi s-a hotărât să inventeze o acuzaţie devastatoare pentru imaginea clubului şi a unei persoane: trucarea unui meci. În decizia luată de acţionari pe 28 aprilie, motivul explicit pentru suspendarea contractului de muncă şi revocarea din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie este trucarea meciului U Cluj- Pandurii. În decizia AGA mai apar şi patru titluri din presă.

Eugen Pîrvulescu a declarat pentru PANDURUL că este uimit de afirmaţia lui Călinoiu şi ar dori mai multe detalii referitor la haosul din vestiar. El spune că, din cei de la club, singurul cu care a avut „o relaţie mai rece“ a fost directorul Dorin Ioana. „Mă surprinde această afirmaţie. Când am venit la echipă, pentru că am fost chemat, am făcut şapte transferuri. L-aş ruga pe domnul preşedinte să-şi amintească cum nu-i venea să creadă că-l aduc pe Mihai Pintilii, i l-am dat la telefon. Eu cred că am făcut lucruri bune la Pandurii şi nu vreau să comentez foarte mult. Aş dori doar ca fiecare să facă ce ştie, domnul Călinoiu se pricepe să facă politică, iar la fotbal să lase pe alţii. Dacă era haos de ce nu mi-a atras atenţia, de ce nu m-am chemat să vorbim? Eu nu vreau să arunc cu noroi pentru că sunt în filele istoriei acestui club şi cred că am făcut lucruri bune acolo. Să spună jucătorii şi antrenorii ce haos am creat eu“, a spus Pîrvulescu. El a adăugat că acţionarii încearcă în zadar să mute discuţia, deoarece în hârtia oficială este acuzat de trucarea unui meci şi acest lucru trebuie demonstrat.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s