Viceprimarul de la Bălești se laudă cu o lucrare ratată

StoloÎntr-un cotidian local, viceprimarul comunei Bălești și finul lui Ion Călinoiu se laudă cu ce lucrare a făcut el pentru Școala Generală din Bălești. Ce nu spune liderul PSD Bălești este că lucrarea trebuia terminată de doi ani și face parte dintr-o cofinanțare pe un proiect de reabilitare al școlii cu fonduri europene. Primăria Bălești trebuia să aloce vreo trei miliarde de lei vechi, ne găsiți până astăzi, iar banii care au fost se găsesc acum în buzunarele lui, ale lui Vârțanu și Remetea, afaceriști de pe lista lui Ion Călinoiu.

Finul lui Ion Călinoiu, Cătălin Stolojanu, se vede primar în 2016 și ca urmare a alocat ceva bani pentru promovare în presa locală. Doar că localnicii știu că nu are nici un merit în reabilitarea școlii din Bălești, el fiind principalul vinovat că nu s-a terminat în ultimii doi ani. Localnicii știu că ăn loc să se dea bani pentru terminarea școlii și reabilitarea bazei sportive, fondurile s-au dus la firmele de transport ale lui Stolojanu.

Administraţia locală de la Bălești a alocat fonduri de la bugetul local pentru amenajarea bazei sportive după ultimele standarde, dar şi pentru realizarea unui nou gard împrejmuitor la şcoală, lucrările fiind departe de a fi finalizate. Lucrările la baza sportivă de la Şcoala Generală Băleşti au fost demarate în toamna anului trecut şi au constat în turnarea unui nou strat de bitum şi marcarea acestuia, în realizarea unui nou gard împrejmuitor, dar şi în montarea de noi porţi pentru cei care vor juca fotbal.

Viceprimarul comunei Băleşti, Cătălin Stolojanu, a vorbit despre această nouă investiţie. „Am în derulare anul acesta reabilitarea bazei sportive la Şcoala Generală Băleşti şi gardul împrejmuitor la şcoală. Lucrarea a fost finalizată. Din punctul meu de vedere, este foarte bine realizată, arată foarte bine estetic. De această bază vor beneficia atât elevii de la Şcoala Generală Băleşti, care sunt în jur de 200, dar şi ceilalţi copii şi tineri din localitate, care desfăşoară activităţi sportive după orele de curs, sâmbăta, duminica. Investiţia a fost realizată din fonduri proprii, se ridică undeva la 170.000 lei, din care 110.000 lei au fost deja achitaţi constructorului, iar restul îi vom achita după rectificarea de buget care va avea loc în august”, a declarat Cătălin Stolojanu, viceprimarul comunei Băleşti, pentru presa locală. Doar că adevărul…școala are doar vreo 100 de elevi cu grădinița de unde nu se dă dusă la pensie mama educatoare și lucrarea e de toată jena, fosa deversează la vecini, centrala nu dă căldură iarna iar gardul a fost refolosit cel vechi.

Şi asta nu este tot, autorităţile vor să aducă în viitor noi îmbunătăţiri bazei sportive de la această unitate de învăţământ. „Deocamdată sunt doar porţile de fotbal, urmând ca pe viitor să facem şi de baschet şi o groapă de nisip pentru copii. Baza sportivă era veche, gardul împrejmuitor se degradase şi exista riscul să cadă pe copii. La Şcoala Generală din Corneşti baza sportivă este relativ nouă şi nu necesită îmbunătăţiri, iar la unitatea de la Ceauru, la fel”, a mai declarat  viceprimarul comunei Băleşti, o nouă minciună, și la Cornești și la Ceauru bazele cad pe elevi.

 

Un gând despre „Viceprimarul de la Bălești se laudă cu o lucrare ratată”

  1. Nu s-a inteles ca la Balesti se fura totul pe fata…Gradinita din Balesti sta in umbra unei constructii cat un bloc ..constructie care apartine domnului viceprimar.In aceasta constructie v-a functiona o „cafenea ,bar”….Dintr-o data ajunsa viceprimar si imediat ii revenii un spatiu…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.