Finul lui Cârciumaru vine viceprimar la Primărie

adrian-tudorDupă ce luni întregi Florin Cârciumaru a trebuit să reziste asalturilor Iuliei Vână care se visa primăreasă cu binecuvântarea lui Victor Ponta, acum își va promova finul în funcția de viceprimar. Culmea, deoarece se știe că Florin Cârciumaru a pus în funcții doar pe cei mai proști decât el, acum Adrian Tudor este un politician experimentat și cu intelect.

La sfârșitul acestei săptămâni, Consiliul Local al municipului Târgu Jiu se va întruni într-o şedinţă extraordinară pentru desemnarea noului viceprimar. Favorit pentru ocuparea postului lăsat liber este Adrian Tudor, finul primarului Florin Cârciumaru. „Nu am niciun drept sau nu îmi exprim votul în organizaţia municipală pentru nominalizarea candidatului PSD. Cei care decid sunt membrii Biroului Permanent al organizaţiei municipale PSD şi consilierii locali PSD. Aşa cum s-a văzut , cele mai mari şanse le are Adrian Tudor“, a spus primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru.

Adrian Tudor are 37 de ani şi este director adjunct la societatea Minprest Serv. Acesta este dublu licenţiat în administraţie publică şi ştiinţe juridice. Acesta a absolvit Colegiul Naţional de Informaţii. Adrian Tudor este consilier local din anul 2004. A fost directorul Centrului de tratament din staţiunea Săcelui şi a ocupat postul de director al Cancelariei Prefectului.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s