Ion Ișfan vrea să dea afară directorii cu rezultate slabe la Bacalaureat

 

Isfan 7Directorii unităţilor de învăţământ din Gorj fără rezultate vor fi revocaţi din funcţii. Anunţul a fost făcut chiar de inspectorul şcolar general, Ion Işfan, care, în această perioadă, are chiar o listă neagră cu directori cum ar fi: Ileana Cetină și Daniela Turbăceanu-Liceul Tehnologic Baia de Fier, Alina Dănăricu-Colegiul Auto ”Traian Vuia”, Maria Dabelea-Liceul Tehnologic Bârsești, Ionel Oană-Liceul Energetic Tg-Jiu ș.a.

 

Mai-marele  învăţământului gorjean, Ion Işfan, le-a pus gând rău directorilor de licee şi şcoli gimnaziale care au înregistrat rezultate slabe la examenele naţionale. Mai mulţi directori de şcoli din judeţul Gorj vor fi schimbaţi până la deschiderea anului de învăţământ. Inspectorul general şcolar, Ion Işfan, a declarat că va face o analiză în special la licee, iar acolo unde se va constata că rezultatele au fost foarte slabe la examenul de bacalaureat, vor exista demiteri. În județul Gorj, rata a fost de 53,54%. Promovabilitatea în urma soluționării contestațiilor la examenul de bacalaureat în județul Gorj a crescut doar cu un procent. Unul din directorii vizaţi este cel al Grupului Şcolar Tehnologic din Baia de Fier, acolo unde nici un elev nu a trecut examenul de maturitate. Este vorba despre Liceul Tehnologic din Baia de Fier care a obținut în acest an titlul de „Şcoală Europeană”. Dascălii au cheltuit zeci de mii de euro în deplasări în Spania pentru schimb de experiență, însă rezultatele şcolii unde sunt încadraţi lasă de dorit.

Ar putea fi schimbați directori cum ar fi: Ileana Cetină și Daniela Turbăceanu-Liceul Tehnologic Baia de Fier, Alina Dănăricu-Colegiul Auto ”Traian Vuia”, Maria Dabelea-Liceul Tehnologic Bârsești, Ionel Oană-Liceul Energetic Tg-Jiu ș.a.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s