Primarul Dorin Filip, mort în condiţii suspecte la Tulcea

Filip

Primarul oraşului Rovinari, Dorin Filip, a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă la Tulcea unde era la o reuniune a Asociaţiei Primarilor de Oraşe din România. Condiţiile sunt cel puţin suspecte şi sunt anchetate de poliţişti. Cea mai probabilă cauză a decesului pare a fi un infarct miocardic.

Unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai apreciaţi primari din Gorj, Dorin Filip, a murit subit la Tulcea. Vestea a ajuns în Gorj încă de sâmbătă dimineaţa dar nu a putut fi confirmată decât la orele prânzului de surse oficiale. La Tulcea a mers inclusiv Ion Călinoiu care era la finalul concediului în staţiunea Mamaia.

Confirmare

Andreea Florentina Ion, organizatorul evenimentului de la Tulcea, la care era şi primarul Dorin Filip invitat, a confirmat decesul acestuia. Florentina Ion a mai spus că la hotel au ajuns şi oamenii legii care fac cercetări. Primarul din Rovinari, Dorin Filip, a decedat într-un hotel din Tulcea. Potrivit primelor informaţii, acesta a fost găsit de şoferul său în baia camerei de hotel în care era cazat. Se pare că a suferit un infarct. Fiul lui Filip, Robert, revine de urgenţă din Turcia, unde se afla în concediu. La Tulcea a plecat şi Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

Consilierii locali din Rovinari se vor întruni în ședință extraordinară pentru a declara zi de doliu în localitate, ca urmare a decesului neașteptat al primarului Dorin Filip. Acesta a fost găsit mort în camera de hotel din Tulcea, acolo unde se afla pentru o întrunire a Asociației Orașelor din România. Cel mai probabil, Dorin Filip a suferit un infarct.La Rovinari a fost anulat și Festivalul Berii, programat în perioada 10-16 august.

Rovinărenii sunt șocați la vestea decesului neașteptat al primarului Dorin Filip, la doar 53 de ani. Aceștia depun flori și aprind lumânări în mai multe locuri publice din oraș. Și politicienii sunt șocați. Ion Călinoiu era în concediu, la Mamaia, dar a plecat imediat spre Tulcea, acolo unde Filip a murit într-o cameră de hotel. „Este o tragedie”, a spus Călinoiu. La rândul lui, Dan Valceanu, copreședintele PNL Gorj, transmite condoleanțe familiei. „Sper ca familia să găsească puterea pentru a trece peste acest tragic eveniment. Sunt șocat de veste”.  Marius Vlaicu, coleg de partid cu fiul primarului, Robert Filip, a scris pe pagina de socializare „Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!Condoleante familiei indoliate! Judetul Gorj pierde un om de valoare!Mare pacat!”.  Și primarii din județ sunt alături de familia Filip. „Este o mare pierdere. A plecat mult prea devreme dintre noi”, a spus Mihai Mazilu, primarul de la Târgu-Cărbunești.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s