Primăria Rovinari ar putea avea primar liberal

 

 

RoEugeniu Staicu este favorit pentru a prelua conducerea primăriei Rovinari, dacă PNL îl va schimba pe actualul viceprimar cu atribuţii de primar, Laurenţiu Chivu. Staicu este consilier PNL şi cel mai probabil candidat al partidului în 2016. Acesta a dezvăluit că el era în cărţi pentru candidatură cu luni bune înainte de decesul primarului liberal din Rovinari, Dorin Filip, din data de 8 august.

Eugeniu Staicu şi-a dat acceptul pentru preluarea şefiei PNL Rovinari, însă aşteaptă să vadă în ce condiţii i se oferă primăria. Eugeniu Staicu a dezvăluit presei că i s-a solicitat candidatura la Primăria Rovinari, din partea PNL, cu câteva luni înainte de decesul lui Dorin Filip. „Indiferent dacă voi ocupa postul de primar interimar sau nu, voi candida la următoarele alegeri. Sincer, înainte de a se întâmpla necazul cu domnul Filip, îmi dădusem acceptul în cadrul organizaţiei PNL de a candida la alegerile din 2016, chiar dacă trebuia să candidez împotriva domnului Filip. Mi-a fost solicitată candidatura chiar în perioada aceea în care Iordache de la Turceni voia să facă, împreună cu Filip, cărţile. În perioada aceea am fost abordat. Cei de la PNL mi-au spus că este nevoie de oameni cu experienţă, la nivel de Rovinari. Încă de atunci mi-am dat un accept de a candida în 2016. Acum e penibilă situaţia, dacă trebuia să candidez împotriva lui Filip era un succes”, a declarat Eugeniu Staicu, care a mai candidat în trecut, dar a fost pe locurile 3-4.

Staicu este director economic la societatea  Energomontaj, sucursala Rovinari, din anul 1993, fiind şi acţionar la societatea respectivă.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s