Ion Călinoiu și scandalul ”masajul”

calinoiu1Anunțat recent ca viitor candidat la funcția de președinte a Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu  a agitat apele în rândurile celor care sperau altceva. De câteva săptămâni chiar presa de casă, încă majoritară în Gorj, îi dă lovituri neașteptate care arată că puterea ”baronului” se clatină. În spatele unor atacuri sunt chiar lideri PSD.

Operația ”masajul” este una construită din nimic cu rol de a-i afecta imaginea lui Ion Călinoiu, fără să însemne că el se bucură de o apreciere prea mare din partea conjudețenilor. Doar că la acest moment nu are un adversar care să-i pună în pericol stăpânirea.

Replica lui Ion Călinoiu

Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, spune că face masaj de 20 de ani şi nu înţelege de ce este un subiect pentru presă că a fost văzut când ieşea din vestiarele de la Pandurii. „Toată lumea ştie, eu fac masaj de 20 de ani de zile şi pregătire fizică. La Pandurii, când am fost filmat, eu atunci ieşeam din club. Leonard Filip m-a pozat când ieşeam din sală, el stătea la pândă cu două-trei săptămâni în urmă. Eu ieşeam din sală fără nici un fel de problemă, am alergat pe pistă. Eu am făcut masaj şi la Doina Gorjului, şi la Ţigarete”, a declarat Ion Călinoiu pentru presa locală. Acesta face de ani buni saună şi masaj săptămânal pe cheltuiala clubului Pandurii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s