Încă o dovadă că Ponta e în picaj, Daniel Bondoc trimis, după consoartă, acasă

 

BondocPreşedintele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Gorj, Daniel Bondoc, a fost schimbat din funcţie, la fel ca toţi omologii din ţară. Demiterile s-au făcut din ordinul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. CJAS Gorj va fi condusă de un interimar, până la organizarea concursului pentru postul de şef al instituţiei.Interesant că schimbarea era anunțată de ceva timp și la Daniel Bondoc vine la pachet cu a soției, fostul viceprimar Iulia Vână.

42 de președinți-directori generali de case de asigurări de sănătate au fost suspendați pe 1 octombrie 2015 din funcțiile de conducere, ca urmare a intrării în vigoare a ordinului dat de președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, dr. Vasile Ciurchea, privind noii indicatori de performanță necesari pentru ocuparea funcțiilor de conducere. „S-au actualizat indicatorii de performanță pentru posturile de președinți directori generali de case de asigurări. Indicatorii pe care am funcționat până ieri (n.r. miercuri) erau perimați și s-au creat indicatori noi, ținând cont de gradul de informatizare (cardul național de asigurări de sănătate, dosarul electronic), de obiectivele din sistem. Acum s-au schimbat peste 50% din indicatorii care erau valabili până acum. În urma actualizării indicatorilor de performanță, contractele de management ale președinților-directori generali ai caselor județene de asigurări de sănătate au încetat în data de 30 septembrie 2015. Până la organizarea concursurilor de ocupare a acestor funcții, au fost numiți președinți-directori generali interimari, persoane care îndeplinesc condițiile necesare pentru această funcție”, a declarat purtătorul de cuvânt al CNAS, Mihaela Tănase.

Directorii revocați din funcție au posibilitatea să participe la concursurile care vor fi organizate pentru ocuparea acestor funcții „în concordanță cu noii indicatori”, a declarat Vasile Ciurchea, președintele CNAS. Cel mai probabil, funcţia de director interimar al CJAS Gorj va fi preluată, cu delegaţie, de unul dintre directorii adjuncţi.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s