Caragea, încă o palmă de la judecători, Râmescu şi Bucurescu achitaţi

Bucurescu si RamescuPrimarul din Slivilești Sorin Bucurescu, omul de afaceri motrean Mihail Râmescu și soția lui Maria Râmescu, au fost achitați vineri la Judecătoria Târgu Jiu, în dosarul de corupție referitor la modul în care soții Râmescu ar fi primit despăgubiri de la compania minieră pentru  o expropriere. Privit ca o răzbunare a comisarului şef Viorel Caragea, foarte puternic pe atunci, dosarul pare să nu fie atât de consistent.

O funcționară a primăriei a fost singura condamnată în dosar. Loghin Alexandra, funcționar la Primăria Slivilești, a primit șase luni de închisoare pentru eliberarea unui certificat de atestare a edificării construcției în care a menționat neadevăruri și încă șase luni pentru instigare la fals. Condamnarea este cu suspendare.

Bucurescu și Râmescu au fost reținuți în acest dosar 24 de ore, în 12 martie 2014, urmând peste un an de arest la domiciliu. Decizia judecătoriei poate fi atacată cu recurs. Dacă senţinţa va rămâne până la final, cine achită nota de plată?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s