După pesedişti, liberalii vor să fie şi mai terorişti cu operele brâncuşiene

BraDupă ce pesediştii lui Cârciumaru au spălat operele brâncuşiene cu jetul de apă iar gardienii locali nu sunt în stare să le „apere” de turişti, liberalii sunt de părere că se impune acoperirea cu sticlă a operelor brâncuşiene de la Târgu-Jiu pentru a opri actele de vandalism. În acest sens, aleşii judeţeni ai PNL vor propune un proiect de hotărâre prin care să se materializeze această iniţiativă. Doamna fostă vicepreşedinte CJ, Mădălina Ciolocoi, şi-a dus recent elevii în Parcul Central şi s-a fotografiat cu ei cocoţaţi la Masa Tăcerii.

Dan Vîlceanu, copreşedintele PNL Gorj, a precizat că încasetarea în sticlă ar fi o soluţie. „Împreună cu consilierii județeni PNL vom iniția un proiect de hotărâre, prin care să fie organizat un concurs de soluții, specialiștii să-și spună cuvântul, cum se poate ca operele lui Brâncuși să fie protejate de intemperii și de oameni cu multă minte care se duc și scrijelesc pe Coloana fără Sfârșit, Gigi+Mery=love. Asemenea lucruri nu trebuie să se mai întâmple și împreună cu liberalii din Consiliul Județean în așa fel încât Masa Tăcerii, Poarta Sărutului și Coloana fără Sfârșit să fie încasetate cumva, pentru ca reclame precum pateu pe pâine servit pe Masa Tăcerii să nu mai fie posibile”, a mai spus Dan Vîlceanu.

Pe de altă parte,  Tudor Barbu, este de părere că legea ar trebui aplicată mai strict: „În loc să încaseteze Masa Tăcerii, să nu mai mănânce ăia pateu, că mi s-a ridicat părul pe mine, când am văzut pe toate televiziunile centrale, nu știu ce firmă de pateu, mâncau, mama, tata și copiii cu un cățeluș alb, pe Masa Tăcerii. Pe cuvânt de onoare, mâncau pateu pe pâine pe Masa Tăcerii, sunt reclame filmate, să le vedeți. E ca și când te-ai duce la Paris, te-ai duce la Domul Invalizilor și ai mânca pe mormântul lui Napoleon. Păi, ești un om mort, împușcat, dacă faci așa ceva. Vine jandarmeria imediat și te ia, ăla este simbol național. Masa Tăcerii este simbol universal”, a declarat Tudor Barbu.

Diferenţele nu ar trebui să ne surprindă, doar e PNL, dar poate îi spun şi colegei profesoare Mădălina Ciolocoi. Aceasta a reuşit să îşi ducă elevii în parc şi şi-a tras un selfi chiar la Masa Tăcerii. Doar că elevii erau pe scaune şi pe masă.

Brâncuşi a gândit altfel lucrurile dar liberalii de atunci, dintre cele două războaie mondiale, erau altfel decât cei de azi, Dănuţul cel hazliu, Tudorel cel glumeţ şi Mădălina gospodina, în toate cazurile vorbim doar de înfăţişarea fizică!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.