Elevă înjunghiată la Liceul cu Program Sportiv, Poliţia şi ISJ Gorj nici o reacţie

LPSDe ceva vreme, de la înlocuirea fostului director Corneliu Tigveanu, LPS este un sat fără câini. Ultima întâmplare, o elevă a fost înjunghiată în incinta şcolii fără ca cineva să intervină. Interesant că directorii pesedişti ai şcolii nu ştiu nimic, nici usturoi nu au mâncat şi nici gura nu le miroase.

Miercuri dimineaţă la LPS  o elevă de 17 ani a fost înjunghiată de un coleg care i-a fost şi iubit în ultimii ani. Relaţia lor dura din clasa a IX-a, acum fata dorind să pună capăt iubirii lor, după ce individul devenise violent. Agresorul pe care oamenii legii îl cercetează în libertate, faptele sale nefiind considerate grave, nu va fi exmatriculat deoarece asemenea evenimente sunt frecvente în acest liceu.

Eleva implicată în acest scandal este sub supravegherea unei asistente maternale, după ce tatăl a decedat, iar mama a spus că nu are posibilitatea să o crească aşa cum ar trebui. Tânăra învaţă foarte bine şi e apreciată tocmai pentru că este cuminte şi silitoare la şcoală. În ultimii trei ani Adina a stat în bancă alături de Cristian, între cei doi înfiripându-se o poveste de iubire pe care tânărul o dorea acum materializată printr-o căsătorie. La sfârşitul săptămânii trecute el şi-a invitat iubita acasă, dar fata a discutat despre acest lucru nu doar cu asistenta maternală, ci şi cu oficialii Direcţiei pentru Protecţia Copilului, directorul adjunct Mircea Andrei spunând că toată lumea a sfătuit-o să îşi continue studiile.

„Elevul s-a prezentat la şcoală, a atacat-o pe elevă în clasă, la acel moment, în jurul orei 8 fără 5 minute, fiind destul de mulţi elevi veniţi la şcoală. Fata s-a apărat şi a fost tăiată undeva la nivelul palmei, din ceea ce ştim şi, din fericire, nu are viaţa pusă în pericol. El a aruncat cuţitul şi a rămas pe hol privind în gol, în timp ce un coleg de-al meu mi-a spus ce s-a întâmplat. Domnul director general a chemat o ambulanţă şi eleva a fost transportată la spital”, a spus directorul adjunct al liceului, Valentin Tâlvescu.Eleva a ajuns la spital, iar medicii i-au cusut tăietura, o perioadă ea neputând să mai joace handbal, secţie la care era înscrisă alături de cel care din iubit a devenit agresor. După producerea incidentului tânărul a fost dus la sediul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu pentru audieri, împreună cu tatăl său, la finalul declaraţiei date în faţa anchetatorilor niciunul dintre ei neavând de făcut vreun comentariu faţă de cele întâmplate. Incidentul a avut loc în condiţiile în care, în zilele anterioare, din această săptămână, inclusiv conducerea şcolii a mediat discuţiile dintre fată şi asistenta maternală, pe de o parte, şi elev şi părinţii săi, de partea cealaltă.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s