Fiu de judecătoare sub control judiciar după ce și-a înjunghiat o colegă

 

 

Carstenoiu

 

Semnalat și de noi în urmă cu o zi, cazul elevului de la Liceul cu Program Sportiv a luat o nouă turnură. Autoritățile s-au trezit și au luat mai multe măsuri: exmatriculare, reținere 24 de ore și control judiciar pentru Cristian Cârstenoiu.

 

Cristian Cârstenoiu, elevul de 17 ani de la Liceul cu Program Sportiv din Târgu Jiu, care miercuri și-a atacat colega cu un cuțit, a fost exmatriculat. Decizia a fost luată de Consiliul Profesoral. Băiatul era supărat că fata vrea să se despartă de el și a vrut să bage cuțitul în ea, dar fata s-a apărat, fiind rănită doar la mână. Cristian este fiul unei judecătoare din Tg Jiu. Acesta era cercetat în stare de libertate, nefiind considerat de anchetatori un pericol social. Acesta a fost reţinut joi noaptea. Fapta s-a petrecut miercuri, 14 octombrie, dar procurorii de la Parchetul Tg Jiu nu au formulat propuneri de reţinere sau de control judiciar, considerând că băiatul nu este pericol social. Cristian este fiul unei judecătoare din Târgu Jiu. Cazul a fost preluat joi de Parchetul Judeţean Gorj, care a dispus reţinerea tânărului.

Vineri seara s-a dispus control judiciar. Interesant că este vorba de unul dintre cei mai liniștiți și mai buni elevi din LPS.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s