ȘOC Victor Ponta și-a depus demisia, urmează Ciurel?

PontaÎn urma unei uriașe mișcări de manipulare a unei mulțimi dezorientate și coeficient de inteligență redus, televiziunile cotroceniste au reușit cu greu să scoată în față câteva persoane care să se exprime logic, premierul Victor Ponta a demisionat. Astfel, după un an de la pierderea alegerilor prezidențiale, premierul Victor Ponta și-a încheiat cariera politică. Liviu Dragnea, noul lider PSD, și-a împlinit menirea pentru care a fost pus, trimiterea guvernului în mâinile președintelui.

Guvernul Ponta este deja istorie, a picat în urma unor manifestări de stradă ciudate, conduse din umbră de persoane foarte inteligente. Deși televiziunile de știri au încercat cu disperare să ne arate o ”revoluție”, practic s-au putut vedea niște oameni debusolați și de o calitate îndoielnică. Cu atât mai surprinzătoare este demisia lui Victor Ponta, manifestațiile de stradă par doar mișcări care să justifice plecarea guvernului. Printre protestatari și-au făcut loc anarhiști, infractori și membrii ai galeriilor de fotbal, folosiți și altădată de partidele politice.

PSD-ul pierde guvernarea într-un moment favorabil, cu sondaje bune și peste liberalii președintelui, cu atât mai surprinzătoare capitularea liderului Liviu Dragnea. Șantajat cu dosarul de la Înalta Curte judecat de Lidia Stanciu, o persoană dovedită de instanță ca sperjură și reabilitată cu forța de DNA(cazul Rarinca), Dragnea a vândut tot secondat de omul rușilor, Valeriu Zgonea. PSD-ul se îndreaptă spre destrămare.

Pentru Victor Ponta acum încep adevăratele probleme, Laurențiu Ciurel fiind pregătit să îl denunțe la DNA în dosarul cunoscut.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s