Ion Răuț și-a lăsat un mini-securist în loc

HorceaTânărul pesedist Daniel Horcea, ultima dată la liberalii lui Tăriceanu, este noul șef al Direcției de Protecție și Pază din CEO. Mutarea era pregătită de ceva vreme doar Laurențiu Ciurel a întârziat punerea ei în aplicare. ”Junele” Horcea  tocmai ce se juca de-a viitorul primar de la Bălești dar ”promovarea”, cu propte chiar de la Ion Călinoiu, a vizat scoaterea lui din luptă.

 

Ion Răuţ a plecat din funcția de  şef serviciu de pază şi protecţie CEO, mutare așteptată de ceva vreme. Ion Ruşeţ, şef de departament în CE Oltenia, a declarat la Tele 3 că Ion Răuţ a fost înlocuit cu Daniel Horcea, fostul şef de birou din cadrul fostei Direcţii de Pază şi Protecţie. Răuţ a condus până acum o lună Direcţia de Pază şi Protecţie, care a fost desfiinţată, iar Răuţ a devenit şeful unui serviciu. El nu a acceptat postul spunând că atribuţiile serviciului în domeniul pazei şi protecţiei au fost „amputate“, iar acum se află în concediu de odihnă. Laurenţiu Ciurel, directorul companiei, a declarat iniţial că a desfiinţat direcţia lui Răuţ pentru că nu era viabilă deoarece acolo lucrau 60 de muncitori şi 13 TESA. După alte câteva zile a vorbit chiar despre o plângere penală pe care i-ar fi făcut-o lui Răuţ pentru că ar fi folosit salariaţii de la Pază pentru „muncă conspirativă“.

Ion Răuţ s-a apărat susţinând că s-a ajuns în situaţia de a fi demis deoarece nu a semnat procesul verbal de anulare a licitaţiei pentru pază. La licitaţie erau două firme, Signovince şi Mike Security, valoarea contractului fiind de 2 milioane de euro. Pe surse a apărut informaţia că o persoană din comisia de licitaţie de la CEO ar fi făcut un denunţ la DNA pe această speţă.

Tânărul Horcea, cel care a învățat de la magistru, va tăia de acum încolo frunze la câini din fruntea Direcției amintite. Interesant că Horcea a avut ceva reclamații pentru folosirea defectuoasă a aparaturii din dotare, inclusiv împotriva fostului viceprimar de la Bălești Mădălin Ungureanu, dar nu s-a întâmplat nimic.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s