Octavian Lupulescu va fi prefect de Gorj

LupulescuPresa gorjeană a început să lanseze baloane de săpun privitoare la noul prefect care ar trebui să fie „tehnocrat”. Doar că cel numit va fi liberalul Octavian Lupulescu care tocmai va trece printr-o cură de depolitizare, eventual şi de abstinenţă la alcool pe la vânătorile care le organizează.

Pentru fraieri, presa lansează la mişto nume de genul Liviu Diaconescu, şeful Serviciului Juridic din Prefectura Gorj sau Cristinel Rujan, prodecan al Facultăţii de Relaţii Internaţionale din UCB.

Liberalul Pantelimon Manta a lansat aceste nume fără să se refere la alte două personaje cu experienţă şi cu mai multe şanse, Virgil Drăguşin şi Horaţiu Gorun:„Vă spun eu care va fi acţiunea practică. Vor acţiona la nivel de prefect şi de secretari de stat. Dacă tot vor să depolitizeze, trebuie să încerce o soluţie de mijloc. Să nu fie exagerări evidente. Să nu se treacă la penelizare de la pesedizare. Să nu se meargă la o politizare agresivă. Eu vă dau numele unui conferenţiar universitar, Cristi Rujan, care e membru al PNL de 20 de ani, dar nu e activ, nici nu ştiu dacă mai e membru, dar e simpatizant. Sau vă mai dau un nume. Liviu Diaconescu, director general la prefectură. Nu e angrenat politic”.

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.