Bătaie pe „coroane” şi organe de presă pentru Primăria Băleşti

PaicuÎn comuna Băleşti se duce de ceva timp o bătaie pe viaţă şi pe moarte între actualul primar, Aristică Paicu, şi contracandidaţii săi la un nou mandat Cătălin Stolojanu-PSD Călinoiu şi Daniel Horcea-PSD-ALDE etc.

Scaunul de primar de la Băleşti le-a aprins imaginaţia mai multor candidaţi, inclusiv a primarului în funcţie care nu se dă dus. Astfel, lupta electorală se anunţă foarte încinsă deoarece printre candidaţi s-ar putea regăsi Dumitru Brăilă-UNPR şi Mădălin Ungureanu-PNL. Pe lângă aceştia, cu şansa a doua se regăsesc Cătălin Stolojanu-finul lui Ion Călinoiu şi actual viceprimar-sprijinit de PSD şi Daniel Horcea, urmaşul lui Ion Răuţ în fruntea „agenţilor” CEO şi cu adeziune la partidul lui Tăriceanu după cum se aude.

Tot în lupta electorală va intra şi primarul Aristică Paicu care la acest moment caută partid pentru susţinere după ce PSD-ul merge pe mâna lui Stolojanu. Bătălia va fi interesantă şi la viceprimar unde se bat Vasile Cîrstea, Daniel Cataramă, Constantin Mălăescu, Vasile Ştirbu, Ion Ciucur ş.a.

De Ziua Naţională, primarul a mers pe la monumentele eroilor din comună cu elevii de la şcoală, dar cu o zi mai devreme. Stolojanu şi Horcea, ambii cu ” fătuce” plătite la două televiziuni locale-aviz patronilor că se vând destul de ieftin-au ridiculizat manifestarea dar fără să pună ceva în loc. Până la urmă Paicu a părut un bătrânel senil dar tinerii ce îşi doresc acest scaun s-au dovedit nişte indivizi lipsiţi de scrupule. Coroanele au ajuns însă la monumente, Constantin Mogoş-preşedinte PAS Băleşti-declarând pentru presa locală că la Primărie „o să schimbăm pe dracu cu fratesu”. Subscriem!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s