Gabriel Biriş, singurul gorjean din guvernul Cioloş

 

gabriel-biris

Gabriel Biriş, un gorjean consacrat în domeniul avocaturii şi consultanţei fiscale, va fi secretar de stat la Ministerul Finanţelor Publice. Din câte se ştie până la această oră, este singurul gorjean cu funcţie guvernamentală.

Un gorjean va fi secretar de stat la Ministerul Finanţelor. Este vorba despre Gabriel Biriş, avocat şi consultant fiscal recunoscut, cu o experienţă de 20 de ani în domeniu. El a confirmat faptul că a primit această propunere.

„Acum, cu credinta ca numai prin asumare putem să shimbăm lucrurile pe care le-am criticat, am decis sa accept propunerea onoranta de a face parte din echipa Guvernului Ciolos, ca secretar de stat la legislatie fiscala in ministerul condus de Anca Dragu, un specialist cu care ma stiu de ani buni si cu care am avut numai experiente foarte bune“, a scris acesta pe Facebook.

Gabriel Biriş este născut la Târgu Jiu, iar în 2012 numele său a fost vehiculat pentru o candidatură pe Colegiul Târgu Jiu, împotriva lui Victor Ponta. El ar fi fost susţinut de Forţa Civică.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s