Tatăl uneperist, fiul băsist iar rudele la Putere

BrailaFiul afaceristului Dumitru Brăilă din Târgu-Jiu, patronul restaurantului ”Brâncuși”, a fost ales vicepreședinte al Organizaţiei de Tineret Mișcarea Populară la nivel național. Deşi s-a înscris în Partidul Mişcarea Populară de doar două luni, Cătălin Brăilă ar vrea să ajungă parlamentar şi să candideze în acest sens la alegerile din toamna anului viitor. Nicolae Davițoiu i-a convenit cooptarea lui Brăilă pentru că așa vin banii.

Actualul președinte al Organizației de Tineret Mișcarea Populară Gorj, Cătălin Brăilă, fiul afaceristului târgujian Dumitru Brăilă, a fost ales vicepreședinte al organizației de tineret la nivel național. De asemenea, Cătălin Brăilă va ocupa și funcția de responsabil pe regiunea Oltenia, fiind un fel de coordonator al organizațiilor de tineret din Mișcarea Populară din Oltenia.

În urma numirii sale pe aceste funcţii, Cătălin Brăilă intenţionează să se implice la alegerile de anul viitor. Acesta se bazează pe promovarea şi susţinerea tinerilor în politică, după ce Traian Băsescu a precizat că atât la alegerile locale, cât și parlamentare din 2016, tinerii vor avea rezervat minim un loc eligibil pe liste. Vicepreşedintele tinerilor din Mişcarea Populară la nivel naţional, Cătălin Brăilă, a declarat la Radio Omega că, pentru alegerile de anul viitor, ar fi interesat mai degrabă să candideze la parlamentare, decât la locale. Până atunci însă, Brăilă are în plan consolidarea organizaţiilor locale de tineret din Mişcarea Populară Gorj. „Teoretic, partidul şi cele trei funcţii nu mă obligă să candidez, dar dorinţa expresă a domnului Traian Băsescu a fost ca tinerii din organizaţia de tineret să participe la aceste alegeri. Momentan, sincer, nu m-am gândit la treaba asta, sunt foarte proaspăt în politică, am două luni… Nu m-am aşteptat nici eu la această numire, sincer să fiu, de asta încerc şi eu acum de sărbători să îmi pun gândurile în ordine şi să mă gândesc dacă o să candidez la ceva. Sincer să fiu, nu m-ar tenta localele. Cred că am putea să fac mult mai multe din Parlament, decât din postura de candidat la locale. Momentan, sunt înscrişi în jur de 300 de membri numai la organizaţia pe care am creat-o eu, de când am venit. Sunt mult mai mulţi, care au fost înscrişi înaintea mea. Sunt organizaţii formate în aproape toate localităţile judeţului”, a mai declarat la Radio Omega Cătălin Brăilă, ales recent vice la nivel naţional al tineretului din Mişcarea Populară.

Dumitru Brăilă este membru UNPR și a fost la un moment dat în postura de a fi aproape în funcția de prefect. Este un apropiat al primarului Florin Cârciumaru așa că pleacă ai noștri, vin ai noștri, noi rămânem tot ca proștii!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s