Reîntoarcerea lui Ponta în Gorj și în politică

PontaVăzut de unii ca și plecat din politică, Victor Ponta a revenit la Gorj în fieful său electoral și spune că nu va părăsi viața politică. Are în CV o guvernare reușită și investiții importante la Gorj.

 

Aflat într-o scurtă vizită la Târgu-Jiu, fostul premier Victor Ponta a declarat că nu s-a simțit trădat de organizația județeană a partidului. În aceste condiţii, fostul şef al Executivului, Victor Ponta, susţine că va candida pentru un nou mandat de parlamentar de Gorj în cazul în care va fi susținut de organizația județeană a Partidului Social Democrat.
Deşi nu a dat prea multe declaraţii de presă, Victor Ponta a stat câteva minute de vorbă cu jurnaliştii. Acesta a susţinut că nu s-a gândit niciodată că va fi trădat de liderii PSD. Cât despre o eventuală candidatură la alegerile parlamentare de anul viitor, fostul premier Victor Ponta a declarat că va candida pentru un nou mandat de parlamentar de Gorj, în cazul va fi susținut de organizația județeană. „Vreau să le mulţumesc tuturor celor din Gorj, care întotdeauna au fost alături de mine şi de noi în toate campaniile, şi sunt convins că o să fie alături de noi şi în 2016, atunci când, aşa cum e normal, sunt alături de oamenii care au fost totdeauna echipa mea de la Gorj. Dacă mă pun pe listă, da. În 2016, îmi doresc să fim sănătoşi şi toate lucrurile bune pe care le-am făcut în anii aceştia să continue, că nu trebuie făcut nimic altceva decât să nu stricăm ce s-a început. Le-am spus că-mi sunt dragi şi că le mulţumesc lor şi le mulţumesc tuturor celor care din 2004 încoace au fost alături de mine şi în momente bune şi în momente grele. Cum să mă trădeze cineva la Târgu Jiu? Proiectul meu este întotdeauna alături de PSD Gorj. Dacă ei mă vor (cei de la Gorj – n.r.), eu îi vreau, toată lumea e mulţumită Nu pot să spun că a fost un lucru plăcut sau un lucru care m-a bucurat, dar în viaţă important e ce laşi în urmă şi eu cred că oamenii pot să aprecieze şi ceea ce am făcut şi ceea ce n-am reuşit să facem. Da, m-am consultat cu cineva înainte să iau această decizie, dar o să vă povestesc la momentul oportun”, a spus Victor Ponta. Acesta nu a plecat de la scurta întâlnire avută cu jurnaliştii, fără să le ureze sărbători fericite tuturor gorjenilor, cu ocazia sfârşitului de an.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s