Cartianu şi Ciocăzeanu la Târgu-Jiu

Rateu 3Fără să mai fie în prim-planul mass-media ca pe vremea lui Traian Băsescu, ziariştii gorjeni Laurenţiu Ciocăzeanu şi Grigore Cartianu au strâns la Anna Eventes circa 50 de invitaţi să lanseze cărţi care au apărut în ultimii 4-5 ani. Dacă nu ar fi existat sprijinul FNME, care a finanţat manifestarea şi a cumpărat şi cărţi, ar fi fost un fiasco total.

Grigore Cartianu pare să fi văzut cu alţi ochi evenimentul, de aceea reproducem postarea sa de pe Facebook: „Întâlnirea cu publicul gorjean a fost răvășitoare. Peste 100 de oameni au fost luni, 21 decembrie, la Anna Events, pe Insulița de pe Jiu. Majoritatea au stat mai bine de trei ore, urmărind prezentarea cu tema „De la revoltă la miracol: Decembrie 1989 – Noiembrie 2014” și proiecția filmului „Moartea Ceaușeștilor. Trei zile până la Crăciun”. Sesiunea de autografe a durat o oră.

Grație hărniciei de fotoreporter a lui Ionel Cilică, ne-am ales cu sute de poze, dintre care pe câteva le-am selectat pentru a ilustra această postare. Din ele nu lipsesc profesorul Gheorghe Gorun (care trăiește civism și respiră istorie), liderii sindicali Constantin Mitrescu și Dumitru Pîrvulescu.

Le mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături și le dorim lectură plăcută!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.