PSD Gorj în pragul disoluţiei totale

PSD  1

PSD Gorj trece prin cele mai grele momente din ultimele două decenii după ce liderii săi de la nivel judeţean sunt forţaţi să se dea la o parte de către liderul penal Liviu Dragnea iar înlocuitorii nu au fost desemnaţi şi nu au valoare. Potrivit unei statistici a organizaţiei, mai puţin de 20 de localităţi din 70 au desemnaţi candidaţii la Primărie.

Cel mai puternic partid din Gorj este sabotat de conducerea centrală după ce organizaţia nu s-a dezis de Victor Ponta, fostul lider al partidului. Liviu Dragnea le-a pus în vedere lui Florin Cârciumaru şi Dorin Hanu să nu candideze la Târgu-Jiu şi Motru, motivul oficial fiind problemele penale dar pe surse aflându-se faptul că aceste primării vor fi cedate PNL.

Citând sondaje doar de el ştiute, Liviu Dragnea i-a spus şi lui Ion Călinoiu să se retragă deoarece pe lângă problemele cu ANI va fi săltat de DNA. „Baronul” de Teleorman obişnuieşte să facă caz de informaţiile pe care le are el de la DNA şi servicii şi cine va mai fi săltat în următoarea perioadă. Pentru Consiliul Judeţean Gorj PSD nu are acum variante, oricine dintre Ciprian Florescu, Claudiu Manta, Andrei Maioreanu, Gheorghe Nichifor, Gabriel Giorgi, Cosmin Pigui, Vasile Râbu şi Valentin Popa ar putea să fie ales ca preşedinte sau vicepreşedinte, presupunând că partidul îşi va menţine influenţa.

Dintre primarii partidului, nu vor mai candida la aceste alegeri Dorin Hanu, Ion Gruescu, Maria Vasilescu, Maria Dumitraşcu, Ion Făsuescu, Aristică Paicu, Grigorie Petre ş.a. Florin Cârciumaru încă mai speră, o intrare a lui în luptă răzgândind o parte din cei anunţaţi mai sus dar şi din cei neamintiţi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s