Florin Cârciumaru: dacă voi nu mă vreţi, eu vă vreau!

carciumaru-florin-primarAşa cum se aştepta toată lumea, Florin Cârciumaru mai candidează odată. Prin faptul că PNL-ul nu-i desemnează un concurent cu şanse, se pare că nu va fi Marcel Romanescu, edilul târgujian va bifa un nou mandat, cel de-al cincilea. Asta dacă DNA-ul nu va avea altă părere, afacerile de la nivelul Primăriei fiind de notorietate.

Florin Cârciumare are nevoie şi de aprobarea organizaţiei judeţene, dar şi a conducerii centrale a PSD. Cârciumaru declară că numai un nebun nu l-ar lăsa să candideze din nou la Târgu-Jiu. Primarul Târgu-Jiului susţine că a decis să-şi anunţe candidatura înainte de Comitetul Executiv al partidului care se va întruni vineri, la Piatra Neamţ, pentru a pune capăt speculaţiilor din ultima perioadă, potrivit cărora, Liviu Dragnea, preşedintele PSD, s-ar opune unei noi candidaturi a acestuia. Cârciumaru este sigur că îi va fi validată candidatura şi spune, referindu-se la aprobarea lui Dragnea, că „numai un nebun s-ar opune candidaturii unui primar care a ţinut steagul sus la PSD Gorj timp de 16 ani”. De asemenea, Cârciumaru şi-ar dori ca şi Ion Călinoiu, şeful judeţului, să aibă cale liberă şi să poată candida pentru un nou mandat la Consiliul Judeţean. „Personal, am luat decizia de a candida pentru încă un mandat pentru primăria Târgu-Jiu. Bineînţeles, îmi trebuie şi aprobarea organizaţiei şi vrea să precizez, să nu creadă cineva că este adevărat că mie îmi interzice domnul Dragnea. Numai un nebun, şi domnul Dragnea nu este, poate să-i interzică unui om să candideze care de 16 ani în judeţul Gorj ţine steagul sus pentru PSD. De 12 ani sunt preşedintele organizaţiei PSD Gorj şi am avut o contribuţie majoră în ceea ce priveşte voturile aduse PSD, dacă luăm în calcul şi primul mandat de primar. Timp de 16 ani, persoana mea, prin activitatea mea, am reuşit să ţinem steagul sus. Nu cred că cineva din Biroul Permanent Naţional sau membrii Comitetului Executiv ar spune nu candidaturii lui Florin Cârciumaru sau Ion Călinoiu”, a declarat încrezător Florin Cârciumaru pentru presa locală.

La Comitetul Executiv al PSD de la Piatra Neamţ, conducerea organizaţiei PSD Gorj îi va prezenta lui Liviu Dragnea listele cu candidaţii pentru primării şi Consiliul Judeţean.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.