Gorjul are un nou șef IPJ și nu este Caragea

marius-dascaluChiar dacă pe surse în ultima săptămână a fost testată și revenirea lui Viorel Salvador Caragea, noul șef al IPJ Gorj este Marius Dascălu, până acum adjunct la Vâlcea. Semn că Parepa nu a făcut nimic la Gorj, acestuia nu i s-a mai prelungit detașarea.

Conducerea IGPR a decis să nu-i mai prelungească detaşarea lui Gheorghe Parepa la conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj. În locul acestuia a fost numit Marius Costinel Dascălu, adjunctul inspectoratului şef de la IPJ Vâlcea.

Dascălu s-ar număra, în prezent, printre cei mai bine apreciați poliţişti din întreaga ţară, susţine presa din Vâlcea. Gheorghe Parepa a venit şef la Gorj în februarie 2015, când acesta i-a luat locul lui Viorel Caragea, iar acum IGPR nu i-a mai prelungit detaşarea. Şefii Poliţiei nu au mai adus la IPJ Gorj nici un înlocuitor pentru fostul adjunct, Mircea Pitulescu, acesta fiind mutat în august 2015 la IPJ Hunedoara.  Marius Dascălu este considerat unul dintre cei mai apreciați poliţişti din Vâlcea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s