Marin Condescu la poarta clubului Pandurii

Condescu nou 2Marin Condescu încă nu îşi poate face intrarea la Clubul Pandurii. Asociaţii au decis să amâne şedinţa care fusese programată vineri. În timp ce fostul preşedinte al Clubului, Marin Condescu, vrea să revină la echipa unde are un dosar penal cu trimitere în judecată pentru spălare de bani, asociaţii, în frunte cu Ion Călinoiu, vor să îi limiteze sindicalistului accesul la resursele clubului.

 

Marin Condescu afirmă însă că are de primit bani de la Pandurii, în urma împrumuturilor pe care le-a făcut. Asociaţii vor să îl demită şi pe Dorin Ioana şi să numească un director din cadrul clubului care să nu fie legat direct de Complexul Energetic Oltenia. Ion Călinoiu, reprezentantul Consiliului Judeţean în AGA Pandurilor, a declarat că întâlnirea va fi probabil reprogramată pentru săptămâna viitoare, pe 17 februarie, în aceeaşi zi fiind planificată şi Adunarea Generală a Acţionarilor la Clubul Energia. „Am discutat cu domnul Ciobotărică şi mi-au spus că şi dânsul este astăzi (n.r. – vineri) prea ocupat şi nu poate să ajungă la şedinţă şi doreşte să fie amânată. A fost convocată de trei membri fondatori. Noi nu avem posibilitatea să participăm. Eu cred că dorinţa de a fi convocată este de a fixa cotele de finanţare până anul viitor. Pe 17 este convocată AGA la Energia şi cred că se vor cumula”, a menţionat Călinoiu.

Dacă ar fi să ne luăm după presa locală, zilele lui Dorin Ioana par să fie numărate la Pandurii. Ioana este şeful Corpului de Control al managerului din CEO, iar de mai bine de un an a fost detaşat şi la Pandurii, să se ocupe de partea financiară a clubului. „Nu este vorba de schimbări. Este vorba de eficientizarea activităţii prin reduceri de personal. Se propune să nu mai fie angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia, ci din cadrul clubului şi să primească o remuneraţie”, a menţionat Ion Călinoiu, şeful Consiliului Judeţean Gorj.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s