Viorel Caragea a rămas fără bani

TractorIonuț Caragea, fiul lui Salvador Caragea,  a luat un tractor și a uitat să-l plătească. A fost executat silit pentru 14.450 euro, 51.000 lei penalizări și 6200 lei cheltuieli de executare silită.

Ionuț Caragea, fiul fostului comandant IPJ Gorj Viorel Salvador Caragea și  pretendent a fi ginerele lui Laurențiu Ciurel, a dat faliment.

În data de 23 iulie 2015, Ionuț Caragea s-a angajat în fața unui notar public, că până la dat de 01.09.2015, va achita suma de 14.450 euro TVA inclus, unei societăți comerciale din Turceni, sumă ce reprezentă contravaloarea unui tractor T1, marca Renault.

Conform declarației-angajament, în cazul în care nu achita la termen suma respectivă sau nu înapoia tractorul, Ionuț Caragea se obliga să plătească societății respective, penalități și daune materiale și morale în cuantum de 500 lei/zi.

Mai mult ca sigur, nu a plătit tractorul dar nici nu l-a înapoiat, fapt pentru care, chiar înainte de sărbători pe 14.12.2015, păgubitul a ajuns la executor unde s-a stabilit, ca Ionuț Caragea să plătească pe lângă contravaloarea  tractorului de 14.450, penalități 51.000 lei și cheltuielile cu executarea silită în cuantum de 6.200 lei.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s