Ion Călinoiu trimis în judecată pentru nedeclararea a 1400 lei

calinoiu1Ion Călinoiu, președintele revocat al Consiliului Județean Gorj, a fost trimis în judecată, la începutul acestei luni, pentru comiterea infracțiunii de fals în declarații. Știrea a fost dată la presă abia marți după ce prefectul de Gorj a refuzat să revină asupra ordinului de revocare.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu au finalizat cercetările și au emis actul de inculpare în ceea ce-l privește pe Ion Călinoiu, după ce au fost sesizați de către ANI, în luna iunie a anului trecut,întrucât acesta nu a menţionat, în declaraţiile de avere depuse în 11 iunie 2013 şi 12 iunie 2014, veniturile obţinute în baza contractelor încheiate cu Centrul Naţional de Dezvoltare a Învăţământului Profesional şi Tehnic şi, respectiv, cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj, existând indicii, la acea dată, privind săvârşirea de către preşedintele CJ Gorj a infracţiunii de fals în declaraţii.

Dosarul în care este judecat Călinoiu se află pe rolul Judecătoriei Tg-Jiu și nu a primit încă termen, fiind în faza prealabilă judecății.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s