Mădălina Ciolocoi a părăsit pedeliştii din PNL Gorj

CiolocoiPreşedinta organizaţiei de femei a PNL Gorj, Mădălina Ciolocoi, s-a înscris în ALDE cu adeziune cu tot împreună cu tot grupul femeilor liberale. Situaţia este de-a dreptul jenantă pentru PNL care au rămas cu Maria Cochină, ţărănistă-liberală-pesedistă şi PEDELISTĂ notorie.

Mădălina Ciolocoi  susţine că vechii liberali sunt marginalizaţi, iar actualul PNL şi cei de pe liste la CJ şi pe cele ale organizaţiei municipale nu sunt decât vechii pedelişti, PNL-ul fiind practiv sufocat de vechiul PDL. Ciolocoi a declarat că a venit la ALDE cu adeziunile a circa 80% din organizaţia de femei PNL Gorj.
„Multe colege din judeţ şi-au exprimat poziţia de a deveni membre ALDE şi a reface echipa cu care am lucrat. (…)Organizaţia de femei a derulat cea mai intensă activitate atât în campaniile electorale, foarte multe colege au avut zone, localităţi de care s-au achitat în timpul campaniilor, după aceea, tot organizaţia de femei a realizat acţiuni care s-au desfăşurat la nivel naţional (…) organizaţia de femei a fost una foarte bună şi cred că meritau mult mai multă apreciere”, a declarat Mădălina Ciolocoi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.