CEO dat pe mâna unui doljean

ionel-ilie-ceoCraioveanul Ionel Ilie va accepta propunerea de a conduce Complexul Energetic Oltenia(CEO), după ce a fost nominalizat în acest sens Consiliului de Supraveghere. Este vorba despre acelaşi personaj căruia Ciubotărică trebuia să îi facă loc în Directorat şi de aceea l-a plătit pe Medinţu.

Membrii Consiliului de Supraveghere s-a întrunit joi pentru a analiza numirea lui Ionel Ilie, directorul Diviziei Energetice din CEO, pe postul de manager interimar al companiei, după ce Laurenţiu Ciobotărică a primit interdicţie din partea instanţei să mai ocupe funcţia. Ilie a declarat că va accepta propunerea, dar până după-amiază nu primise un document de numire, acesta trebuind să fie înregistrat şi la un notariat.

Laurenţiu Ciobotărică este anchetat de către procurorii anticorupţie sub acuzaţia de abuz în serviciu, după ce l-ar fi plătit pe Aurel Medinţu, fostul şef al Diviziei Energetice, cu 128.000 de lei, pentru a părăsi CEO. Instanţa i-a interzis lui Ciobotărică, actual director al Diviziei Financiare, să ocupe funcţia în care s-a aflat când a săvârşit fapta de abuz în serviciu.

„Laurențiu Ciobotărică ar trebui să fie premiat!”, a spus avocatul Remus Borza. „Laurențiu Ciobotărică nu are nicio vină în tot acest scandal”, spune avocatul Remus Borza. Nu a făcut altceva decât să aplice o hotărâre avizată de Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia. Din contră, spune aceasta, Laurențiu Ciobotărică ar trebui să fie premiat. „Laurențiu Ciobotărică ar trebui să fie premiat şi nu târât în toată povestea aceasta. Asta deoarece, conform contractului, Aurel Medințu trebuia să plece cu 16 salarii compensatorii, deci cu mult mai mulți bani din companie. Iar el nu a făcut nimic altceva decât să negocieze și a reușit să facă o economie substanţială pentru companie, nu este vorba de niciun prejudiciu în acest caz. Este un abuz al procurorilor din Gorj. S-a negociat pentru că nu i-au găsit nimic imputabil lui Medințu, dacă ar fi căutat bine găseau suficiente motive să-l destituie. Eu aș fi găsit”, a declarat Remus Borza.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s