Poliția gorjeană are un nou purtător de vorbe

purtatorIon Andrei Lazăr este începând de marți, 7 iunie, noul purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj. Inspectorul principal a preluat locul rămas liber după plecarea lui Lucian Stroe, care a preferat să lucreze la Serviciul Rutier, Compartimentul Educație Rutieră.

Noul purtător de cuvânt deține funcția de inspector principal în cadrul IPJ Gorj, iar până acum a lucrat la Biroul de Prevenire a Criminalității. Are 51 de ani și locuiește în municipiul Târgu Jiu. Este căsătorit și are și un copil minor. Andrei Lazăr se va ocupa de relațiile cu presa alături de mai vechea sa colegă în domeniu, Miruna Prejbeanu. „Am peste 11 ani vechime în cadrul Poliției. În ultimii trei ani am lucrat la Biroul Prevenire a Criminalității. Începând de astăzi sunt pe această funcție de purtător de cuvânt. Am participat la cursurile privind comunicarea folosind elemente neurolingvistice care se aplică și în cadrul relațiilor publice”, a declarat marți, Andrei Lazăr.
Noul purtător de cuvânt are ca hobby-uri sportul, călătoria și lectura. În timpul liber practică fotbal și tenis de câmp.

 

Sursa PANDURUL

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s