Un german în conducerea CEO

 

 

LeindersConsiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia (CEO) a numit în data de 15 iulie un nou membru in Directorat, anunta comania printr-un comunicat transmis luni. Noul membru se numeste Klaus Leiders, însă, desi a fost numit in baza OUG 109/2011 privind managementul corporativ, CV-ul acestuia nu este disponibil nicaieri in mod oficial. Leiders Klaus este cetatean german, detine o firmă in Germania prin care ofera servicii de inginerie, iar din 2013 lucrează pentru o companie miniera din Rusia.

Din 2008 deține in Germania firma K.u.K. Engineers. Din 2013 are un contract cu o firma din domeniul carbunelui Karakan Invest din Moscova, unde este director tehnic. În 2015 a lucrat pentru firma Elpro si a fost manager in trei proiecte din domeniului aurului si cuprului, in zona Banatului. Proiectele au esuat din cauza ca nu erau viabile, se precizeaza in document.

Legaturi cu Romania a avut si in perioada 2007-2008 cand a a fost manager in cadrul firmei Kemna Materiale de Constructii din Ploiesti. Dupa trei ani in Coreea de Nord, China si Kargazstan, in 2012 s-a intors in Romania unde a fost inginer de proiect in domeniul exploatarii aurului pana in 2013, cand si-a inceput activitatea in Rusia. In Coreea de Nord si China a fost manager in mine de exploatare a talcului. Cateva luni, in perioada 2011-2012, a lucrat si pentru compania Olympus Pacific Minerals din Toronto, de unde ar fi demisionat din motive personale.

In cei peste 35 de ani de activitate a avut o serie de contracte in domeniul minier, la mai multe firme, in diverse tari: Rusia, Germania, Romania, SUA, Vietnam, Malaysia, Kargazstan, Coreea de Nord, China, Guyana si Republica Dominicana. In China, Coreea de Nord si Kargastan a lucrat in perioada 2008-2011, imediat dupa ce a parasit Romania.

Potrivit Complexului Energetic Oltenia, Klaus Leiders il va inlocui pe Adrian Mircea Teodorescu, care a fost revocat din functia de membru al Directoratului, acesta aflandu-se in perioada de aviz pana la data de 5 august 2016. Directoratul companiei va fi format incepand cu data de 6 august 2016, din cinci membri: Ilie Ionel- presedinte, Daniel Antonie – membru, Laurentiu Ciobotarica- membru, Ovidiu Balacescu- membru, Klaus Leiders- membru.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s