CNET, cel mai bun liceu din Gorj

 

 

colegiul-national-ecaterina-teodoroiuColegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu-Jiu rămâne şi în acest an cel mai bun liceu din Gorj, în condiţiile în care ultima medie de admitere a fost de 8,57 la ultimul din cele trei profile. Pe locurile II și III s-au plasat CNSH și CNTV.

 

Cea mai mare ultimă medie de admitere din judeţul Gorj, s-a înregistrat la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu”, iar cea mai mică ultimă medie de admitere a fost la Liceul Tehnologic Bîlteni, în urma repartizării computerizate. Astfel, la CNET, la specializarea Matematică-Informatică, ultima medie de admitere a fost de 8,84, în vreme ce la Colegiul Naţional „Spiru Haret” şi la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu”, media a fost de 8,54. La specializarea „Ştiinţe ale naturii”, ultima medie de admitere a fost tot la CNET, de 8,79, topul fiind completat de CNSH şi CNTV, cu mediile 8,28, respectiv 8,24. La specializarea „Filologie”, ultima medie de admitere a fost la CNET, de 8,57.

La polul opus, ultima medie de admitere la liceu a fost 2,31, la specializarea „Mecanică” a Liceului Tehnologic Bîlteni. Circa 500 de locuri au rămas disponibile în liceele din judeţ.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: