CEO dă bani pe utilajele care nu le are

 

TermoComplexul Energetic Oltenia pregăteşte un contract de aproape 7 milioane de euro pentru închirierea de utilaje în mai multe cariere ale companiei. Este nevoie de utilaje pentru nivelări, terasări și alte lucrări specifice iar CEO nu deține asemenea utilaje.

Potrivit informațiilor, este vorba de un contract-cadru pe doi ani de zile care vizează închirierea de utilaje şi echipamente de construcţii cu operator. Utilajele sunt pentru Carierele Roşia şi Peşteana, din cadrul Sucursalei Roşia-Rovinari şi Carierele Roşiuţa şi Lupoaia din cadrul Sucursalei Motru-Jilţ.  Potrivit documentaţiilor de licitaţie, utilajele cu şofer vor fi utilizate pentru lucrări de nivelare, terasare, împingerea cărbunelui în depozite, curăţirea şi nivelarea fronturilor de lucru, curăţirea transportoarelor de mare capacitate, precum şi alte lucrări specifice în carierele miniere.

Potrivit Complexului Energetic Oltenia, compania nu deţine utilajele respective şi se impune închirierea acestora. Contractul pe doi ani se apropie de 7 milioane de euro. Contractul-cadru se bazează pe încheierea de contracte subsecvente pe durată scurtă, de trei luni, în funcţie de necesităţi. Utilajele sunt necesare, începând cu data de 1 septembrie 2016. Este necesar ca Directoratul şi Consiliul de Supraveghere din cadrul Complexului Energetic Oltenia să avizeze încheierea contractului-cadru, iar acţionarii companiei să fie informaţi în legătură cu acesta, având în vedere că are o valoare mai mare de 3 milioane de euro. Contractul poate fi derulat cu mai mulţi operatori.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s