Pandurii Târgu-Jiu în agonie

PanduriiEchipa de Liga 1 este în colaps financiar în timp ce Ion Călinoiu se roagă de Borc să dea bani de la CEO. Echipa nu are bani de întreținere și salarii și nu poate termina sezonul regulat.

Deși Pandurii traversează o perioadă bună din punct de vedere sportiv,  nu acelaşi lucru se poate spune despre partea financiară. Clubul este îngropat în datorii, banii primiţi din drepturile tv sau din vânzarea lui Hora par să nu fie de ajuns pentru a scoate corabia la mal, aşa că Narcis Răducan cere ajutorul membrilor asociaţi. În acest sens, oficialul a cerut ca joi după-amiaza să aibă loc o şedinţă AGA în care să se discute toate problemele clubului de ordin financiar.

Şeful echipei de fotbal Pandurii, Narcis Răducan, le va cere finanţatorilor de la Pandurii să spună dacă vor să mai susţină echipa de fotbal din punct de vedere financiar. „Nu este cea mai plăcută situaţie în acest moment. Este cod portocaliu, este îngrijorător. Trag un semnal de alarmă. Am solicitat în această săptămână o întâlnire cu acţionarii pentru că trebuie luate decizii energice. Plecăm de la un adevăr crunt, dar simplu. CEO contribuia la bugetul clubului cu 200 de mii de euro pe lună, însă de opt luni de zile nu am mai primit aceşti bani de la CEO. Povara aceasta de a duce echipa fără membrul asociat principal este cumplită. Nu am încasat nici un ban în afara de cei pe care i-am produs, vânzarea de jucători şi drepturi tv. Am primit periodic bani pe împrumut sau cesiune de creanţe pe care i-am înapoiat fără dobândă. Nu am beneficiat de acordul de finanţare stabilit la început de an. Fondul de salarii era la 160 de mii de euro şi s-a ajuns la 120 de mii de euro lunar. Se poate face performanţă şi cu bani puţini, dar fără bani nu se poate face. Am ajuns în punctul în care trebuie să decidem dacă vom continua la acest nivel fotbalul, sau vrem să facem la alt nivel, sau să se întâmple ce a fost la handbal şi baschet”, a declarat Narcis Răducan, şeful echipei de fotbal Pandurii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s