Dacă nu își face partid, Victor Ponta vine la deschiderea anului școlar la Târgu-Jiu

PontaFostul premier Victor Ponta a fost invitat de social-democrații gorjeni să participe și anul acesta, la Târgu-Jiu, la festivitatea de deschidere a noului an școlar.PSD Gorj are însă o mare problemă, nici un director de școală din Gorj nu se riscă cu ”tehnocrații”. Potrivit informațiilor pe surse, Victor Ponta este așteptat la CNET ca și anul trecut și la Tg-Cărbunești.

Deși nu a confirmat până acum prezența la Gorj, liderii PSD speră  ca Victor Ponta  să onoreze invitația, așa cum a făcut în ultimii ani. Cosmin Popescu, vicepreședintele PSD Gorj a declarat că și el și-ar dori ca ex-președintele partidului să ajungă luna viitoare la Târgu-Jiu. „Sper că va fi prezent. În ultimii ani a fost de fiecare dată prezent la deschiderea anului şcolar. Îl aşteptăm cu drag!”, a spus Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

Victor Ponta este susținut de social-democrații gorjeni pentru un nou mandat de deputat la alegerile parlamentare. Fostul premier a avut la un moment dat inclusiv domiciliul în comuna Baia de Fier din județul Gorj, unde își achiziționase o casă. Acesta și-a trecut apoi din nou domiciliul la București, dar liderii PSD dau ca sigură candidatura sa pentru un nou mandat de parlamentar de Gorj.

În ultimele zile s-a vorbit de trecerea lui Ponta la PRU, lucru ce ar face imposibilă vizita în Gorj.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s