Lovitură de marcă pentru liberalii gorjeni: Mădălin Bunoiu pe primul loc la Senat

BunoiuLiberalii gorjeni sunt pe cale să facă achiziția verii pentru alegerile parlamentare din toamnă, prorectorul Universității de Vest Timișoara, gorjeanul Mădălin Bunoiu, va candida pentru un post de senator. Universitarul gorjean are un culoar favorabil-contracandidații de la PSD Gorj sunt Ion Călinoiu și Claudiu Manta-și poate prinde un post dacă se mobilizează întreaga organizație. Înlăturarea lui Tudor Barbu este oricum o măsură de bun augur și aduce puncte liberalilor.

Mădălin Bunoiu este prorector al Universităţii de Vest din Timişoara, responsabil cu Strategia de cercetare, dezvoltare şi inovare ştiinţifică. Autorul mai multor articole de specialitate şi coordonator al unor granturi pentru cercetare, Bunoiu este şi câştigător al premiului acordat de Academia Română, în 2012, pentru Ştiinţe Fizice. Mai mult, Bunoiu este şi membru în comisia de verificare a titlurilor de doctor.

A absolvit actualul Colegiu Tehnic ”General Gheorghe Magheru” din Târgu-Jiu şi a urmat studiile universitare la Timișoara și în Franța, alegând o carieră universitară la Timişoara. În timp, a făcut diverse specializări în Italia, Japonia şi Statele Unite. Bunoiu a primit Premiul Organizaţiei Internaţionale de Creşterea Cristalelor, Premiul Organizaţiei Internaţionale de Cristalografie şi Premiul Asociaţiei Române de Ştiinţa Materialelor şi Creşterea Cristalelor.

Despre acesta se mai ştie că este finul lui Viorel David, directorul Artego, şi ar avea susţinerea acestuia pentru o candidatură, inclusiv financiară. Iubitorii fotbalului ar trebui să îl voteze, în caz că se confirmă canditatura, deoarece este un iubitor de sport și așa cum sprijină sportul cu balonul oval la Timișoara o poate face și cu cel rotund la Tg-Jiu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.