Imaginile lui Ponta de la Masa Tăcerii au făcut 1,7 milioane de vizualizări pe Facebook

ponta

Victor Ponta a spus că este singurul care postează pe pagina sa de Facebook și că nu are ”postaci” care se ocupă de administrarea acesteiea.

”Eu nu sunt partid politic/ nu am postaci si nici nu scrie nimeni altcineva pe pagina mea/ nu am servicii de informatii care sa imi „pluseze” numarul de like-uri ca sa ma simt important si nici bani sa imi promovez contul de Facebook! Fac totul pe „persoana fizica”? si toate ideile bune ( ca si cele proaste) imi apartin si le asum!

Vreau sa multumesc tuturor celor 1,7 milioane ( un record personal) de utilizatori Facebook care au intrat pe pagina mea sa vizualizeze filmuletul de la Targu Jiu.

Sigur ca trebuie sa impart „meritele” cu Dl Klaus Iohannis – personaj principal al acestei postari / si inteleg foarte bine ca alaturi de cei care ma urmaresc in mod constant de data aceasta au fost si multi curiosi, interesati sau nu de politica, admiratori sau hateri, sustinatori sau postaci – eu le multumesc tuturor!

Cred ca un numar atat de mare de romani care sa acceseze o postare reprezinta inca o dovada a impactului „social media” in viata noastra de zi cu zi – o lectie buna pentru mine si pentru altii ca mine care pot sa invete din propriile greseli!

Deci – revin cu postari; si in campanie si , mai ales, dupa campanie!!!” a scris Victor Ponta pe Facebook.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s