MENCS o spală pe Kovesi în această săptămână

kovesiConsiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) va lua joi decizia finala in cazul sesizarii de plagiat privind teza de doctorat a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Consiliul general al CNATDCU va vota joi raportul dat de Comisia juridica din cadrul institutiei, a declarat pentru Hotnews  Mirabela Amarandei, purtător de cuvant al Ministerului Educatiei. Verdictul va fi clar, Kovesi nu a plagiat deși toată lumea a văzut contrariul.

Presedintele Comisiei juridice din cadrul CNATDCU a inaintat Consiliului general raportul întocmit de grupul de trei experti si validat de Comisia juridica. După o întreagă mascaradă cu repetate amânări și recomandări ”în dungă”, Kovesi va fi declarată din nou ”neplagiatoare”, nu întâmplător Marilen Pirtea, rectorul UVT care nu a găsit teza lui Kovesi tocmai curată, s-a trezit și el făcut plagiator. Ziariștii din echipa noastră spun că nimeni nu va îndrăzni să o contrazică pe Kovesi!

Reamintim ca cei trei experti care au intocmit raportul privind teza de doctorat a Laurei Codruta Kovesi sunt prof. dr. Radu Chirita – Facultatea de drept, Universitatii Babes-Bolay din Cluj Napoca, prof. dr. Vlad Constantinesco – Facultatea de Drept, Universitatea „Robert Schumann” din Strasbourg, si prof. dr. Claudia Ghica-Lamarchard – Facultatea de Drept, Universitatea din Rennes 1 (Franta). Ultimii doi au semnat in 2012 raportul stiintific cerut de Universitatea din Bucuresti asupra tezei de doctorat a fostului premier Victor Ponta care a concluzionat ca teza fostului prim-ministru “constituie un plagiat vădit”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.