Cârciumaru l-a ”ciuruit” pe Vâlceanu în Gorj

carciumaru-pontaAșa cum a anunțat publicația noastră, Florin Cârciumaru va fi senator de Gorj. PSD-ul va avea un senator și trei deputați așa cum a declarat Ponta duminică dimineața.

PSD a câstigat din nou alegerile în județul Gorj la o diferență foarte mare față de următorii clasați. Astfel, după numărarea voturilor din toate cele 332 de secții de vot, PSD Gorj a obținut la Camera Deputaților 54,09 %, în timp ce PNL Gorj a luat 16,92 % din voturi. Pe locul 3 se situează ALDE, cu 6,47%, PMP 6,44 %, PRU 4,66%, și USR 3,95 %, a anunțat judecătorul Doina Săvulescu, președintele BEJ Gorj.La Senat, PSD a obținut 51,44%, PNL 15,70 %, ALDE 7,66 %, PMP 6,05 %, PRU 4,14, iar USR – 4,02 %. O ascultăm din nou pe Doina Săvulescu, președintele BEJ Gorj.

De asemenea, rezultatele finale centralizate după numărarea după numărarea voturilor din 99% din secții arată că primarul din Bustuchin Ion Ciocea a obținut 7,17 % , respectiv 8.690 de voturi, în timp ce Ion Călinoiu, fostul președinte al Consiliului Județean Gorj, a înregistrat un procent de 2,85%, ceea ce înseamnă 3.457 voturi, după cum anunță Doina Săvulescu, președintele BEJ Gorj.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.