Deși a luat bătaie groaznic de la PSD, Dan Vâlceanu nu se dă dus din fruntea PNL Gorj

lupulescuDan Vîlceanu a rămas preşedinte al PNL Gorj. PNL Gorj a obţinut un scor de doar 16% la alegerile legislative, sub media pe ţară.Pantelimon Manta spune că Dan Vâlceanu nu își va asuma eșecul deși e principalul vinovat.

Dan Vîlceanu, viitor deputat liberal, declară că se va supune deciziei Biroului Permanent Naţional, dacă i se va cere demisia, însă nu a fost cazul, astfel că Dan Vîlceanu îşi păstrează momentan fotoliul de şef al organizaţiei judeţene.

Liderii PNL Gorj nu vor ca Vîlceanu să plece din fruntea organizaţiei. „PSD a avut un mesaj mai coerent, au discutat de tot felul de creşteri, şi la salarii, şi la ajutoare sociale, pensii, foarte multe promisiuni şi să vedem dacă reuşesc să le pună în aplicare. Nu mă aşteptam la un rezultat atât de prost, nici local, nici la nivel naţional, nici în visele cele mai urâte nu mă aşteptam să obţinem un asemenea scor. Nu cred că e cazul de demisii la Gorj. Domnul Vîlceanu şi-a făcut datoria, poate să tragă partidul după dumnealui”, susţine Severus Militaru, preşedintele PNL Motru.

Am avut erori de mesaj, de discurs şi de strategie politică. Nu ştiu în ce măsură se face vinovată conducerea organizaţiei Gorj pentru rezultat, noi am dus spre electorat un mesaj venit de la centru şi o strategie creată la Bucureşti”, susţine şi consilierul municipal Eduard Berca.

Fostul liberal Pantelimon Manta susţine că Dan Vîlceanu nu va demisiona de la şefia PNL Gorj. „În mod normal trebuie să vină o nouă conducere. Conducerea actuală nu a avut o opoziţie fermă faţă de PSD, au fost greşeli la nominalizarea candidatului la Primăria Târgu-Jiu. Mă îndoiesc că Vîlceanu îşi va asuma eşecul. Nu şi l-a asumat la alegerile locale, când i-a depăşit Rotaru, un rezultat care prefigura într-un fel dezastrul de la alegerile astea şi, deşi a fost o greşeală absolut evidentă, crasă, clară pentru toată lumea”.

Singura demisie în PNL Gorj a venit de la şeful organizaţiei de tineret, Adrian Rovenţa. Motivul demisiei a fost explicat într-un comunicat de presă: „Astăzi, 13.12.2016, mi-am prezentat demisia din Partidul Naţional Liberal. Motivul este foarte simplu. Atitudinea conducerii faţă de tinerii din filiala Gorj a acestui partid este și a fost execrabilă. Noi, tinerii, am fost folosiţi ca simple unelte ale unor oameni prea puţin corecţi, în frunte cu liderul organizaţiei Dan Vilceanu!”, se menţionează în comunicatul de presă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.