Șomaj pentru petroliștii din Țicleni

 

ticleniCirca 200 de salariați ai Expert Petroleum din Țicleni vor fi dați afară începând cu 1 ianuarie 2017. Sindicaliștii spun că oamenii vor pleca cu salarii compensatorii de aproape 10.000 de euro. O altă disponibilizare ar urma să aibă loc în martie 2017.

Până în martie 2017 la Țicleni vor rămâne circa 600 de salariați. Într-o primă fază pleacă peste 200 de salariați la începutul anului viitor și apoi urmează și alții.

Pe 31 martie 2017 alți 27 de salariați ar urma să fie disponibilizați. ”În primă fază pleacă 218 persoane după care pe 31 martie mai pleacă 27 de persoane, pentru că acele persoane lucrează în funcția de fochist și pe perioada asta de iarnă trebuie menținute aceste funcții. Ei pleacă cu salarii compensatorii, suma de 40.300 lei la care se adaugă banii pe concediul aferent anului 2017, respectiv în jur de 5.000 de lei. Cred că majoritatea va intra în concedii de odihnă, medicale”, a spus Romeo Țicleanu, lider de sindicat. Potrivit sindicaliștilor, în unitate vor rămâne 632 de salariați.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.