Țara arde și ”baba”(ministrul Voiculescu) se…..

 

voiculescuMinistrul Sănătății Vlad Voiculescu într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, avertizează că în Parlament se urmărește deja modificarea legii care interzice fumatul în spatiile publice închise. Înainte de a lua de bune cele susținute de controversatul tehnocrat-pus de mafia medicamentelor și autorul blocării transplantului de organe în România-aceste informații trebuie citite în cheia disperării de a pleca de la ”butoane”. 

Ministrul acuza faptul ca mai multi membri PSD care conduc Comisia de Sănătate din Senat vor sa modifice aceasta lege, referindu-se la parlamentarii PSD drept „membri ai noului Partid Stat Dragnea”

La umbra respingerii premierului, oarece domni din Parlament au trecut deja la treabă.
Mâine, în Comisia pentru Drepturile Omului, se cere aviz pentru amputarea legii de interdicţie a fumatului în spaţiile publice închise.
Pentru reamintire, COMISIA DE SANATATE din Senat (!!!), condusă şi atunci şi acum de distinşi membri ai noului Partid Stat Dragnea (PSD) – parte dintre domniile lor chiar distinşi membri ai breslei medicale – au propus modificări care nu înseamnă altceva decât o SCHILODIRE a legii antifumat.
Ce s-a mai întâmplat între timp? Senatul a aprobat deja tacit modificarea legii aşa încât FUMATUL AR FI POSIBIL, PRACTIC, ÎN ORICE SPAŢIU ÎNCHIS.
Camera Deputaţilor este camera decizională.
Nicăieri nu este consacrat în vreo lege sau în Constituţie dreptul de a fuma, dar propunerea de modificare a legii tratează fumatul în spaţiile publice închise exact aşa.
Formă actuală a legii antifumat este doar unul dintre punctele care merită şi trebuie aparate de întreagă societate, împotriva intereselor industriei tutunului şi împotriva intereselor unor anumiţi membri ai Parlamentului.„, a scris Vlad Voiculescu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.