Alin Văcaru vrea să conducă PSD Gorj

 

 

 

vacaruDeputat din întâmplare, recent numit vicepreşedinte al PSD Gorj, Alin Văcaru recunoaşte că vrea să-i ia locul lui Florin Cârciumaru la conducerea partidului. Fostul prefect a anunţat că va candida, în toamnă, pentru şefia PSD Gorj chiar şi împotriva actualului preşedinte al organizaţiei judeţene, senatorul Florin Cârciumaru. Până atunci însă, Alin Văcaru se mulţumeşte şi cu funcţia de vicepreşedinte al PSD Gorj, funcţie pe care a obţinut-o în urmă cu o lună. „Dacă voi simţi că am sprijinul partidului, cu siguranţă voi candida şi nu mă dau la o parte de la nicio funcţie”, spune Văcaru.

 

Alin Văcaru este şi membru al Biroului Permanent Judeţean al PSD. Acesta a fost suspendat din partid în perioada în care a condus Prefectura Gorj. Cu toate că nu a arătat acest lucru, Florin Cârciumaru a fost vizibil deranjat de curajul colegului său de partid, mai exact a subalternului său pe linie politică.

„Cred că este prea devreme să comentăm pe această temă. Aşa cum nu mi-a fost frică de concurenţă, la primărie, pentru postul de preşedinte la PSD Gorj nu îmi este frică. Este bine că sunt oameni care pot să ducă partidul mai departe. Este bine că e concurenţă. Nu am mai avut până acum concurenţă, dar nu trebuie să ne sperie acest lucru”, a spus Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.