Procurorul care și-a făcut ”zdrențe”șefii a demisionat

 

negulescuMircea Negulescu, procurorul care instrumenta dosarul „Ponta-Blair”, dar şi dosarele lui Vasile Blaga, Sebastian Ghiţă şi Gheorghe Ştefan, a demisionat din DNA. Decizia a venit ca urmare a publicării unei înregistrări audio în care acesta îi aducea jigniri procurorului general Augustin Lazăr şi se lăuda că a băgat după gratii jumătate din România. E practic un subterfugiu al DNA de a salva un procuror controversat.

Mircea Negulescu și-a depus demisia în cursul zilei de miercuri, iar cererea acestuia a fost transmisă Consiliului Superior al Magistraturii. „Având în vedere apariţia în spaţiul public a unei înregistrări audio conţinând un dialog atribuit unui procuror din cadrul Serviciului Teritorial Ploieşti şi unei alte persoane, la data de 15 februarie 2017, s-a înregistrat cererea formulată de magistratul respectiv de încetare a activităţii în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Această cerere a fost transmisă Secţiei de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, spre competentă soluţionare”, a comunicat DNA.

În înregistrarea audio făcută publică, Mircea Negulescu discută cu soția unui inculpat care l-a denunțat. Negulescu folosește un limbaj suburban, iar la un moment dat îi spune „zdreanță” procurorului general al României și șefei DNA.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.