Fiul lui Pănescu de la Rânca a bătut doi polițiști

panescu-fiuLucian Constantin Pănescu, fiul unui cunoscut patron de pensiune din Rânca, a fost reţinut, sâmbătă seara, pentru ultraj. Tânărul este acuzat că ar fi bruscat doi poliţişti. Scandalul a avut loc în faţa clubului ”Caractere” din Târgu Jiu. După ce a petrecut 24 de ore după gratii, Lucian Pănescu a primit 30 de zile de arest la domiciliu.

Individul de 34 de ani a chefuit toată noaptea în club şi s-ar fi luat la harţă cu alţi tineri. Martorii spun că scandalul ar fi continuat în faţa clubului, Lucian Pănescu înşirând sticle de bere pe carosabil. Un echipaj de  poliţie a ajuns la faţa locului. Fiul cabanierului Pănescu a fost însă recalcitrant, un mascat alegându-se cu degetul luxat, iar un poliţist de la Ordine Publică a fost bruscat. Lucian Pănescu a fost încătuşat şi ulterior reţinut pentru 24 de ore de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

La audieri, Lucian Pănescu a declarat că nu îşi mai aminteşte ce s-a întâmplat. Tatăl său, Constantin Pănescu, proprietarul Complexului Turistic Panoramic de la Rânca, a declarat presei că, de fapt, fiul său nu a făcut altceva decât să se apere. „L-au culcat jos, i-au dat pumni şi picioare, e plin de vânătăi. Când dau unii în tine, ce faci, nu te aperi?! Sper să fie eliberat, pentru că nu este o pleavă a societății”, a declarat Pănescu.

Magistraţii Judecătoriei Târgu Jiu au respins propunerea de arestare preventivă formulată de procurori şi au instituit măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 26.02.2017 până la data de 27.03.2017, inclusiv. „Impune inculpatului respectarea următoarelor obligaţii: să nu părăsească imobilul unde locuieşte, situat în municipiul Târgu Jiu, str. (…) fără permisiunea judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Târgu-Jiu; să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat; să nu comunice cu persoanele vătămate sau cu membrii de familie ai acestora; să nu comunice cu martorii (…). Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”, a decis duminică o instanţă a Judecătoriei Târgu Jiu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.