Fraudă de proporții la Mușetești la pariuri sportive

 

 

Un grup de pariori din Gorj, la agenția din comuna Mușetești, a fraudat casa de pariuri Baum Bet cu zeci de mii de lei.

Conform comunicatului emis de agenția de pariuri, aceștia au profitat de o eroare a sistemului la extragerile Loteriei din Grecia. România a trecut duminică la ora de vară, însă sistemul informatic nu a efectuat automat actualizarea. Astfel, extragerile rulau în contratimp, iar pariorii putea afla numerele extrase cu o oră în urmă și să parieze la sediul agenției.

În jur de 15-20 de persoane au mizat pe același eveniment până când au câștigat toate fondurile agenției! Baum Bet nu a dezvăluit valoarea exactă a pagubei, însă suma ar fi de ordinul a zeci de mii de lei.

După o perioadă, evenimentul a fost blocat de agenție, care a făcut plângere la poliție împotriva pariorilor care au profitat de eroare. Poliția se afla deja la fața locului, fiind chemată chiar de pariori în momentul în care nu și-au mai putut încasa câștigurile.

”Am ales să comunicăm public ceea ce s-a întâmplat la Mușetești din respect pentru clienții nostri onești, respectiv pentru a atrage atenția asupra situațiilor în care operatorul de jocuri de noroc nu poate acorda un premiu. Clienții trebuie să cunoască regulamentul de joc tocmai pentru a evita situațiile de conflict cu noi, operatorul. Din păcate, în legătură cu persoanele de la Mușetești, care au ales calea fraudei și au insistat pe ea, ne vom adresa organelor de anchetă penală. Este just să încercăm să recuperăm prejudiciul creat”
Octavian Manu, Administrator SC Baum SRL

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.