Gabriel Giorgi, un pesedist în Directoratul CEO

 

Gabriel Giorgi, directorul Minprest, este susținut de PSD pentru a fi numit în Directoratul Complexului Energetic Oltenia (CEO), după plecarea, de la 31 martie, a lui Laurențiu Ciobotărică, din funcția de director al Diviziei Financiare. PNL Gorj a luat foc dar Opoziția are o prestație simbolică în Gorj.

Sorin Boza, managerul CEO, a spus că postul de director al Diviziei Financiare va fi ocupat de Adriana Popescu, urmând ca în Directoratul CEO să fie desemnată o persoană în locul lui Ciobotărică: „La Divizia Financiară este numită doamna Adriana Popescu. În perioada următoare se va demara procesul de ocupare a postului de membru în Directorat, după plecarea lui Laurențiu Ciobotărică”.

PNL Gorj a reacționat dur în urma declarației lui Florin Cârciumaru și susține că cele două persoane nu sunt competente să ocupe funcții de conducere în CEO: „Liderii PSD Gorj doresc să impună în directoratul Complexului Energetic Oltenia pe Gabriel Giorgi și Laurențiu Ciurel. Solicităm PSD Gorj să dezmintă aceste informații apărute în spațiul public, dat fiind faptul că acestea creează neliniște în rândul salariaților CEO. În caz contrar, liderii PSD Gorj reconfirmă faptul că nu mai au nicio urmă de decență și respect față de angajații celei mai mari entități energetice din Oltenia. (…) Cele două persoane pe care PSD dorește să le impună în conducerea companiei și-au manifestat, în mai multe rânduri, disprețul față de mineri și energeticieni. La sesizarea PNL Gorj, Ciurel a fost sancționat de Consiliul Național pentru Combatere a Discriminării, pentru că a acordat preferențial prime de 8 Martie, pentru femei. (…) Cele două persoane, susținute de PSD, mai au în comun faptul că au dus în pragul falimentului companiile în fruntea cărora au fost, făcând o serie de inginerii financiare cu banii statului.(…) Solicităm conducerii Ministerului Energiei să nu dea curs unei asemenea solicitări, pentru că ar readuce incompetența și lipsa de integritate în conducerea companiei”, se arată într-un comunicat de presă emis de PNL Gorj.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.